Lid worden

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Lid worden

Tijd voor iets nieuws?
Lijkt het jouw leuk om te komen honkballen of softballen bij URBAN 010 baseball & softball?  

Vul dan HIER het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je mag dan gratis een keer mee komen trainen om te kijken of je het echt wat vindt. Als je competitie-wedstrijden wilt gaan spelen, dan dien je lid te worden van URBAN 010. Bij URBAN 010 ben je meer dan welkom en bij ons tel je echt mee!!
Onze vereniging is sterk in persoonlijke aandacht en sfeer, iets dat bij grote verenigingen en bij de gangbare 'massasporten' vaak ontbreekt.
 
   


Direct inschrijven

     
 
Contributie
5 - 8 jaar
9-12 jaar
13-17 jaar
18 jaar en ouder
trainingslid
donateur / niet spelend
€ 155,-
€ 180,-
€ 220,-
€ 270,-
€ 170,-
€ 65,-

Genoemde bedragen zijn per kalenderjaar (jan-dec)
Voor het berekenen van het contributiebedrag gaan wij uit van de leeftijd die je in betreffend jaar zult bereiken.
Jeugdfonds Sport & Cultuur
Spelers van 5 t/m 17 jaar waarvan ouders onvoldoende inkomsten hebben om zelf de contributie te betalen komen in aanmerking voor een bijdrage in de contributie vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam. Per jaar wordt maximaal €280,- vergoed. Ouders komen in aanmerking als het inkomen lager is dan €1716,- netto voor alleenstaande ouders of €1943,- voor een gezin met twee ouders. De vereniging kan zelf geen aanvraag indienen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, maar verwijst u door naar één van de intermediairs. Download HIER het aanvraagformulier voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wij brengen u dan in contact met een intermediair.